کاربرد چیلر در صنعت چیست | تفاوت چیلر آب خنک و هوا خنک
کاربرد چیلر در صنعت برای انجام فرآیندهای تولیدی و یا انجام واکنش های شیمیایی بسیار تأکید شده است.
چیلرهای صنعتی با توان بالا می توانند تبادل حرارت را میان سیالات انجام دهند.
برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴
با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند
آب خنک تولید شده توسط چیلرها، در بخش های مختلف یک صنعت یا کارخانه مصرف می شود.
این سیستم به دو دسته هوا خنک و آب خنک تقسیم می شود.
کاربرد چیلر در صنعت
چیلرها به عنوان یک سیستم خنک کننده قابل حمل، در تجهیزات تجاری و صنعتی به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند.
به بیان ساده تر، یک چیلر صنعتی می تواند به عنوان سیستم تبرید به کار رود؛ سیستمی که یا مایعات را خنک می کند (چیلرهای آب خنک) یا هوا را خنک می سازد (چیلرهای هوا خنک).
مهم ترین کاربرد چیلر در صنعت ، خنک کردن قطعات و دستگاه های تولیدی (لیزرها، تزریق پلاستیک و غیره) به روشی سریع و مؤثر است. با خنک نگه داشتن تجهیزات، نرخ تولید می تواند در یک سطح بهینه، ادامه پیدا کند.
لازم به ذکر است که اگرچه از چیلرهای صنعتی برای خنک کردن قطعات یا انجام برخی از فرآیندها استفاده می شود، اما در واقع این سیستم چیلر، هیچ چیز را “سرد” نمی کنند.
یک چیلر صنعتی یک شیء را سرد نمی کند، بلکه گرمای موجود را از بین می برد.
چیلرهای هوایی و چیلرهای صنعتی، گرما را از آب یا هوا حذف کرده و آن را از طریق مبدل حرارتی، به جریان می اندازد تا هوا یا تجهیزات اطراف آن خنک شود.
انواع چیلر صنعتی
- چیلرهای صنعتی آبی
- چیلرهای صنعتی هوایی
تفاوت چیلر هوا خنک و آب خنک
انواع چیلر تراکمی شامل چیلرهای آب خنک و چیلرهای هوا خنک هستند که هر کدام، مجموعه ای از مزایا و معایب خود را دارند. این همان بحثی است که بارها به آن پرداخته ایم.
با این وجود، تصمیم گیری در مورد انتخاب بین این دو سیستم خنک کننده قابل حمل، در درجه اول بستگی به این دارد که نیازهای شرکت و خواسته های سرمایه گذاری چه چیزهایی هستند.
همین موارد می تواند کاربرد چیلر در صنعت را مشخص سازد.
مزایای چیلرهای آب خنک
- انتقال دقیق تر گرما در مقایسه با چیلرهای هوا خنک
- توان و انرژی بیشتری دارند
- طول عمر بیشتر در مقایسه با چیلرهای هوا خنک
معایب چیلرهای آب خنک
- نیاز به برج خنک کننده
- هزینه های تعمیرات و نگهداری بالاتر
- نسبت به چیلرهای هوا خنک به فضای بیشتری برای نصب، احتیاج دارد
برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴
با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند
مزایای چیلرهای هوا خنک
- هزینه های استفاده در طولانی مدت را کاهش می دهد
- فضای کمتری نسبت به چیلرهای آب خنک برای نصب نیاز دارند
- عدم نیاز به برج خنک کننده
- بدون هزینه های تصفیه آب
- هزینه های نگهداری و تعمیرات کمتر
کمپرسور چیلر
اگر در حال حاضر به دنبال خرید چیلر هستید، حتما متوجه شده اید که واحدهای چیلر مختلف دارای انواع کمپرسور هستند. شاید از خود بپرسید که جزئیات این کمپرسورهای مختلف چیست.
داشتن درک اولیه از مکانیسم های اصلی واحد خود نه تنها درک بهتری از واحد به شما می دهد، بلکه به تلاش های تعمیر و نگهداری و عیب یابی عمومی شما کمک می کند.
کمپرسورها برای سیستم کلی چیلر بسیار مهم هستند. آنها بخار مبرد کم فشار را از اواپراتور می گیرند و آن را فشرده می کنند. گاز داغ و پرفشار حاصل به کندانسور تخلیه می شود.
پس از خنک شدن در کندانسور، مبرد از طریق دستگاه انبساط ادامه داده و وارد اواپراتور می شود. در آنجا، مایع فرآیند را سرد می کند. بدون کمپرسور کار، چرخه مبرد به سادگی نمی تواند کار کند.
چیلرهای تراکمی دارای چهار نوع مختلف کمپرسور با جابجایی مثبت هستند: رفت و برگشتی، سانتریفیوژ، اسکرال و اسکرو. نوع کمپرسور تا حد زیادی با اندازه و ظرفیت خود چیلر مطابقت دارد.
کاربرد چیلر در صنعت بسیار برجسته می باشد که از چیلر های پیستونی و اسکرو بسیار در این پروژه ها استفاده می شود.
کمپرسورهای رفت و برگشتی
کمپرسورهای رفت و برگشتی از پیستون و سیلندر برای فشرده سازی مبرد ورودی استفاده می کنند. با حرکت پیستون به سمت پایین، مبرد به داخل سیلندر کشیده می شود. سپس پیستون به سمت بالا حرکت می کند و مبرد را فشرده می کند و آن را در پایین دست به کندانسور تخلیه می کند.
دریچه های ورودی و خروجی اطمینان حاصل می کنند که مبرد به سمت عقب جریان نمی یابد. این نوع کمپرسورها در کاربردهای کوچکتر بسیار مقرون به صرفه و کارآمد هستند.
همانطور که در مورد کمپرسورهای سانتریفیوژ و اسکرال دوار که در زیر مورد بحث قرار گرفته است، کمپرسورهای رفت و برگشتی از یک طرح مهر و موم شده تشکیل شده اند. چیلرهایی که برای بارهای حرارتی کوچک تا متوسط تنظیم می شوند، مانند QBS و برخی از مدل های QBE، به خوبی با این نوع کمپرسور مطابقت دارند.
چیلر اسکرو
کمپرسورهای مارپیچ دوار دارای دو روتور مارپیچی به هم پیوسته هستند که در داخل یک پوشش نصب شده اند. با چرخش روتورها، گاز از انتهای مکش محفظه به انتهای تخلیه منتقل می شود. با حرکت گاز در طول پیچ، فضای موجود بین روتورها و محفظه به طور فزاینده ای کوچکتر می شود و فشار افزایش می یابد.
کمپرسورهای اسکرو برای تغییر خروجی خنک کننده مفید هستند و در بزرگترین واحدهای چیلر یافت می شوند. این طراحی میتواند مقدار مبرد تحویلی را محدود کند و به خوبی نیازهای متغیر برخی از فرآیندهای خنککننده را برآورده کند.
چرا چیلرهای صنعتی را بخریم؟
وقتی صحبت از چیلر و مینی چیلر صنعتی می شود، می توان به عنوان یک سیستم تبرید پیشرفته روی نمونه های برتر در بازار، حساب کرد؛ سیستم هایی که به طور مداوم، سطح بهره وری انرژی را حفظ می کنند.
تجهیزات شما با استفاده از چیلرهای آب خنک و هوا خنک به روش سریع و کارآمد، خنک می شوند.
با انتخاب یکی از چیلرهای صنعتی برای خرید، می توانید به عملکرد آنها اطمینان داشته باشید؛ زیرا این مجموعه با داشتن تجربه و تخصص در این زمینه، راهنمای کامل شما خواهد بود.
برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴
با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند