سیستم تهویه ساختمان های مدرن و لاکچری

0

شما نیز احتمالا ساختمان های لاکچری و مدرن و بلند مرتبه را مشاهده کرده اید که در آن ها هیچگونه سر و صدایی از ناحیه سیستم تهویه ای آن ها به گوش نمی رسد و همواره این سوال به ذهن می آید که از چه تکنولوژی بابت تهویه ساختمان های مدرن بکار رفته است.

تهویه ساختمان های مدرن


برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴


با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند

سیستم های چیلر چیست؟

جهت تهویه ساختمان های مدرن از سیستم های گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع (HVAC) برای رطوبت زدایی و خنک سازی ساختمان استفاده می کنند.

ساختمان های تجاری مدرن به دنبال سیستم ها و اجزای تهویه مطبوع کارآمد به عنوان بخشی از ابتکارات گسترده تر با تمرکز بر عملکرد و پایداری ساختمان هستند.

ساکنان ساختمان به طور مشابه انتظارات زیادی دارند که سیستم HVAC همانطور که در نظر گرفته شده است عمل کند. برای ایجاد یک محیط داخلی راحت بدون توجه به شرایط بیرونی ساختمان.

چیلر تراکمی

چیلرها به یک جزء ضروری HVAC در طیف گسترده ای از امکانات تجاری، از جمله هتل ها، رستوران ها، بیمارستان ها، عرصه های ورزشی، کارخانه های صنعتی و تولیدی و غیره تبدیل شده اند.

به طور کلی چیلر انتقال حرارت از محیط داخلی به محیط خارجی را تسهیل می کند. این دستگاه انتقال حرارت به وضعیت فیزیکی مبرد متکی است که در سیستم چیلر گردش می کند. مطمئناً چیلرها می توانند به عنوان قلب هر سیستم HVAC مرکزی عمل کنند.

برای تهویه ساختمان های مدرن چیلر نیز یکی از بهترین گزینه ها می باشد.

انواع چیلر

همانطور که توضیح داده شد، دو محیط خنک کننده مختلف (هوا یا آب) می توانند انتقال گرمای نهان را که با تغییر مبرد از بخار به مایع از بین می رود، تسهیل کنند. بنابراین چیلرها می توانند از دو نوع کندانسور هوا خنک و آب خنک استفاده کنند.

کندانسورهای هوا خنک شبیه “رادیاتورهایی” هستند که موتورهای خودرو را خنک می کنند. آنها از یک دمنده موتوری برای فشار دادن هوا به شبکه ای از خطوط مبرد استفاده می کنند. کندانسورهای هوا خنک، برای عملکرد مؤثر به دمای محیطی ۹۵ درجه فارنهایت (۳۵ درجه سانتیگراد) یا کمتر نیاز دارند، مگر اینکه به طور ویژه برای شرایط محیطی بالا طراحی شده باشند.

کندانسورهای آب خنک عملکردی مشابه کندانسورهای هوا خنک دارند، اما برای تکمیل انتقال حرارت به دو مرحله نیاز دارند. ابتدا گرما از بخار مبرد وارد آب کندانسور می شود. سپس، آب کندانسور گرم به یک برج خنک کننده پمپ می شود، جایی که گرمای فرآیند در نهایت به اتمسفر تخلیه می شود.

برای تهویه ساختمان های مدرن از هر دو چیلر آبی و هوایی با توجه به نوع ساختمان می شود استفاده کرد.


برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴


با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند

چیلر آب خنک

چیلرهای آب خنک

چیلرهای آب خنک دارای یک کندانسور آب خنک هستند که به یک برج خنک کننده متصل است. معمولاً برای تأسیسات متوسط و بزرگ که دارای آب کافی هستند استفاده می شود. چیلرهای آب خنک به دلیل استقلال نسبی نسبت به نوسانات دمای محیط می توانند عملکرد ثابت تری را برای تهویه مطبوع تجاری و صنعتی ایجاد کنند.

چیلرهای آب خنک در اندازه‌های مختلف از مدل‌های کوچک با ظرفیت ۲۰ تن تا مدل‌های ۵۰۰ تنی هستند که معمولا در تأسیسات بزرگ مانند فرودگاه‌ها، مراکز خرید و سایر امکانات را خنک می‌کنند، استفاده می شوند.

یک چیلر که با آب خنک می شود از آب کندانسور چرخشی از یک برج خنک کننده برای متراکم کردن مبرد استفاده می کند. یک چیلر آب خنک حاوی یک مبرد وابسته به دمای آب کندانسور ورودی (و سرعت جریان) است که در رابطه با دمای لامپ مرطوب محیط عمل می کند.

از آنجایی که دمای لامپ مرطوب همیشه کمتر از دمای حباب خشک است، دمای (و فشار) متراکم مبرد در یک چیلر آب خنک اغلب می تواند به طور قابل توجهی کمتر از چیلر با هوا خنک شود. بنابراین، چیلرهای آب خنک می توانند کارآمدتر عمل کنند.

چیلرهای آب خنک معمولاً در داخل محیطی محافظت شده از عناصر قرار می گیرند. از این رو، چیلر آب خنک می تواند طول عمر بیشتری داشته باشد.

چیلرهای آب خنک معمولا تنها گزینه برای تاسیسات بزرگتر هستند. سیستم برج خنک کننده اضافی در مقایسه با چیلرهای هوا خنک به هزینه نصب و نگهداری اضافی نیاز دارد.

چیلر هوا خنک و آب خنک

چیلرهای هوا خنک

چیلرهای هوا خنک متکی به کندانسوری هستند که توسط هوای محیط خنک می شود. بنابراین، چیلرهای هوا خنک ممکن است در تاسیسات کوچکتر یا متوسط که در آن محدودیت فضا وجود دارد، کاربرد معمولی پیدا کنند.

یک چیلر با هوا خنک می‌تواند کاربردی‌ترین انتخاب را در سناریوهایی که آب منبع کمیاب است، ارائه دهد. یک چیلر هوا خنک می‌تواند دارای فن‌های پروانه یا چرخه‌های تبرید مکانیکی باشد تا هوای محیط را روی یک سیم پیچ پره‌دار بکشد تا مبرد متراکم شود. تراکم بخار مبرد در کندانسور هوا خنک، انتقال گرما به جو را امکان پذیر می کند.

چیلرهای هوا خنک مزیت قابل توجهی از هزینه نصب پایین تر دارند. تعمیر و نگهداری ساده تر نیز به دلیل سادگی نسبی آنها در مقایسه با چیلرهای آب خنک می شود. چیلرهای هوا خنک فضای کمتری را اشغال می کنند، اما بیشتر در خارج از یک مرکز قرار می گیرند. بنابراین، عناصر در فضای باز طول عمر عملکردی خود را به خطر می اندازند.

ماهیت همه جانبه چیلرهای هوا خنک، هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش می دهد. سادگی نسبی آنها همراه با کاهش فضای مورد نیاز، مزایای زیادی را در بسیاری از انواع تاسیسات ایجاد می کند.

سیستم VRF

سیستم های مختلفی را می توان برای این مدل ساختمان ها معرفی کرد که معروف ترین آن ها سیستم های VRF  می باشند.این دستگاه ها بنا به تکنولوژی منحصرشون ، به کار گرفته می شوند و کمترین تولید صدا و بیشترین راه های کنترلی را در بر می گیرند.

مزایای VRF

  • کم سر و صدا بودن
  • تطبیق با استانداردهای روز دنیا
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • تهویه متمرکز

صرفه جویی در مصرف انرژِی با VRF

امروزه خریداران سیستم های تهویه برای ساختمان های مدرن به دنبال استفاده از سیستم هایی می باشند که علاوه صرفه جویی در مصرف انرژی، زیبایی منحصری را هم در بر بگیرند. این سیستم ها کاملا خود را با نیاز مصرف کننده تطبیق داده و به صورت هوشمند انرژی را مصرف میکند و بسیار مقرون به صرفه می باشد.

دسترسی آسان به سیستم با خرید VRF

دستگاه های VRF به دلیل برخوردار بودن از استانداردهای روز دنیا و تکنولوژی پیشرفته، توانایی کنترل از طریق موبایل، تبلت و دیگر وسایل ارتباطی را دارند.

ساختمان های لاکچری به گونه ای عمل می کنند که در بازه زمانی خاص و تعریف شده شروع به فعالیت کنند و یا اینکه از فعالیت باز می ایستند. به همین دلیل این دستگاه ها از شاخص ترین سیستم هایی می باشند که می توانند این قابلیت را داشته باشند.

تهویه ساختمان

تهویه ساختمان های مدرن

از مهمترین شاخص های زیبایی در تهویه مطبوع ساختمانی ، عدم دید دستگاه ها و یونیت های تهویه می باشد. VRF ها و دیگر دستگاه ها مثل چیلر و بویلر در انواع متعددی ساخته می شوند و می توان آن ها را در قسمت هایی که در معرض دید نیستند مانند سقف کاذب قرار داد.

مشتریان ارجمند جهت مشاوره و خرید دستگاه های تهویه ساختمان می توانند با کارشناسان ما در ارتباط باشند.


برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴


با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند

پیام بگذارید