خرید چیلر تراکمی | فروش انواع چیلر با کیفیت

0

خرید چیلر تراکمی دردسرهای بسیار زیادی را به همراه دارد.

شما باید تعداد بسیار زیادی از انواع چیلر ها را مشاهده و مقایسه نمایید تا بتوانید که انتخاب کنید کدام یک از آنها مناسب کار شماست.کدام یک با بودجه مشخص شده شما برای خرید چیلر همخوانی دارد ؛ کدام می تواند نیاز های شما را کاملا رفع کند و کدام یک از امواج چیلرها مناسب محیط کاری شما می باشد؟(از نظر اندازه)

خرید چیلر تراکمی | فروش انواع چیلر با کیفیت

فروش انواع چیلر تراکمی با کیفیت

فروش انواع چیلر تراکمی با کیفیتشما می توانید چیلتر مورد نظر خود را به صورت اینترنتی خریداری نمایید.فروش انواع چیلر در سایت های زیر انجام می پذیرد:

  1. دیجی کالا
  2. فامکو
  3. چیلر سیتی
  4. چیلیران
  5. چیلر وایپ
  6. دماتجهیز
  7. سرما مارکت
  8. اسنپ مارکت

پس از خریداری چیلر مورد نظر خود میتوانید آنرا درب منزل خود تحویل بگیرید .هزینه ارسال محصول معمولا توسط خریدار پرداخت میشود.

چیلر تراکمی چیست؟

چیلر تراکمی چیست؟چيلر دستگاهي است که حرارت را از مايع (معمولاً آب) بر اساس سيکل تبريد تراکم بخار و يا جذبي مي‌زدايد. اين مايع مي‌تواند براي خنک کاري هوا و يا دستگاه‌ها استفاده شود که معمولاً به صورت سيکل و درون يک مبدل حرارتي جريان دارد. به عنوان يک محصول جانبي مهم، حرارتي که از مايع جذب شده يا بايد به محيط خارج دفع شود يا براي کارايي‌هاي بالاتر براي مقاصد گرمايي استفاده شود. نگراني‌هايي در مورد طراحي و انتخاب چيلرها وجود دارد. اين نگراني‌ها شامل، کارايي، بازده، تعمير و نگهداري، آسيب پذيري‌هاي محيطي است.

مختصر که چيلر به دستگاهي گفته مي‌شود كه ايجاد برودت مي‌نمايد. اساس كار كليه چيلرها بر مبناي تبخير سيالي مي‌باشد كه آن را سرد مي‌نامند.

چيلرها از مهم‌ترين تجهيزات توليد برودت در ساختمان‌هاي بزرگ محسوب مي‌شوند و شناخت صحيح از اين ماشين‌ها، عامل اساسي در انتخاب تجهيزات و بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان مي‌باشد. در اين مقاله ابتدا چيلرهاي مايع معرفي گشته است و برخي از مزايا و مشکلات آن‌ها از قبيل آلايندگي، مصرف انرژي، راندمان، فضاي مورد نياز، تجهيزات جانبي مورد نياز و … ذکر گرديده است. در نهايت براي يک ساختمان با بار برودتي حدود ۱۰۰۰ تن تبريد، ۴ نوع چيلر سانتريفيوژ دور ثابت، دور متغير، پيچي و جذبي شعله مستقيم دو اثره انتخاب گشته است و اقدام به طراحي سيستم سرمايشي ساختمان براساس هر نوع چيلر گشته است و پس از ريزمتره هر سيستم به تفکيک، به مقايسه فني و اقتصادي و تحليل انرژي اين انتخاب‌ها پرداخته شده است. البته مقايسه بين اين سيستم‌ها تنها در حالتي که امکان استفاده از تمامي آن‌ها امکان پذير باشد، صورت گرفته است.

انواع چيلرها

چيلرها به دو دسته چيلر تراکمي و چيلر جذبي تقسيم مي‌شوند.

شکل ديگر تقسيم بندي چيلرها بر اساس شکل خنک شدن ماده مبرد است که به سه دسته آب خنک، هوا خنک و تبخيري تقسيم بندي مي‌شوند.

چيلر تراکمي با استفاده از انرژي الکتريکي و چيلر جذبي با استفاده از انرژي حرارتي باعث ايجاد برودت و سرما مي‌شوند.

در چيلر تراکمي گاز ابتدا توسط کمپرسور، متراکم مي‌گردد. اين گاز سپس به کندانسور وارد شده توسط آب يا هواي محيط، خنک شده و به مايع تبديل مي‌گردد اين مايع با عبور از شير انبساط يا لوله موئين وارد خنک‌کننده (اواپراتور) مي‌شود که در فشار کم‌تري قرار دارداين کاهش فشار باعث تبخير مايع گرديده و در نتيجه مايع سردکننده با گرفتن حرارت نهان تبخير خود از محيط خنک‌کننده، باعث ايجاد برودت در موادي که با قسمت خنک‌کننده در ارتباط اند مي‌گردد. سپس گاز ناشي از تبخير، به کمپرسور منتقل مي‌شود.

عملکرد چیلر تراکمی

عملکرد چیلر تراکمیاز مزاياي چيلر جذبي نسبت به چيلر تراکمي ميتوان به موارد ذيل اشاره کرد:

صرفه جويي در مصرف انرژي الکتريکي

همانطور که گفته شد چيلر جذبي از گاز طبيعي، گازوئيل يا گرماي تلف شده به عنوان منبع اصلي انرژي استفاده مي‌کنند و مصرف برق آن‌ها بسيار ناچيز است. به ميزان مصرف برق، مقايسه و تحليل‌هاي کمي در فصول بعدي اشاره خواهد شد.

صرفه جويي در هزينه خدمات برق

هزينه نصب سيستم شبکه الکتريکي در پروژه‌ها بر اساس حداکثر توان برداشت قابل تعيين است. يک چيلر جذبي به دليل اينکه برق کم‌تري مصرف مي‌کند، هزينه خدمات را نيز کاهش مي‌دهد. در اکثر ساختمان‌ها نصب چيلر جذبي موجب آزاد شدن توان الکتريکي براي مصارف ديگر مي‌شود.

صرفه جويي در هزينه تجهيزات برق اضطراري

در ساختمان‌هايي مانند مراکز درماني و يا سالن‌هاي کامپيوتر که وجود سيستم‌هاي برق اضطراري براي پشتيباني تجهيزات خنک کننده ضروري است، استفاده از چيلرهاي جذبي موجب صرفه جويي قابل توجهي در هزينه اين تجهيزات خواهد شد.

صرفه جويي در هزينه اوليه مورد نياز براي ديگ‌ها

برخي از چيلرهاي جذبي را مي‌توان در زمستان‌ها به عنوان هيتر مورد استفاده قرار داد و آب گرم لازم براي سيستم‌هاي گرمايشي را با دماهاي تا حد ۲۰۳ تأمين نمود. در صورت استفاده از اين چيلرها نه تنها هزينه خريد ديگ کاهش مي‌يابد بلکه صرفه جويي قابل ملاحظه‌اي در فضا نيز بدست خواهد آمد.

بهبود راندمان ديگ‌ها در تابستان

مجموعه‌هايي مانند بيمارستان‌ها که در تمام طول سال براي سيستم‌هاي استريل کننده، اتوکلاوها و ساير تجهيزات به بخار احتياج دارند مجهز به ديگ‌هاي بخار بزرگي هستند که عمدتاً در طول تابستان با بار کمي کار مي‌کنند. نصب چيلرهاي جذبي بخار در چنين مواردي موجب افزايش بار و مصرف بخار در تابستان‌ها شده و در نتيجه کارکرد ديگ‌ها و راندمان آن‌ها بهبود قابل توجهي خواهد يافت.

بازگشت سرمايه گذاري اوليه

چيلر جذبي به دليل نياز کم‌تر به برق در مقايسه با چيلرهاي تراکمي، هزينه‌هاي کارکردي را کاهش مي‌دهند. اگر اختلاف قيمت يک چيلر جذبي و يک چيلر تراکمي هم ظرفيت را به عنوان ميزان سرمايه گذاري و صرفه جويي سالانه از محل کاهش يافتن هزينه‌هاي انرژي را به عنوان بازگشت سرمايه در نظر بگيريم، مي‌توان با قاطعيت گفت که بازگشت سرمايه گذاري صرف شده براي نصب چيلر جذبي با شرايط بسيار خوبي صورت خواهد گرفت.

کاهش صدا و ارتعاشات

ارتعاش و صداي ناشي از کارکرد چيلر جذبي به مراتب کمتر از چيلر تراکمي است. منبع اصلي توليد کننده صدا و ارتعاش در چيلر تراکمي، کمپرسور است. چيلر جذبي فاقد کمپرسور بوده و تنها منبع مولد صدا وارتعاش در آن‌ها پمپ‌هاي کوچکي هستند که براي به گردش درآوردن مبرد و محلول ليتيم برمايد کاربرد دارند. ميزان صدا و ارتعاش اين پمپ‌هاي کوچک قابل صرف نظرکردن است.

حذف مخاطرات زيست محيطي ناشي از مبردهاي مضر

چيلر جذبي بر خلاف چيلرهاي تراکمي از هيچ گونه ماده CFC يا HCFC که موجب تخريب لايه ازن مي‌شوند، استفاده نمي‌کنند. لذا براي محيط زيست خطري ايجاد نمي‌نمايند. چيلرهاي جذبي غالباً از آب به عنوان مبرد استفاده مي‌کنند. يک چيلر جديد در هر شرايطي، يک سرمايه گذاري بيست و چند ساله است. تغييرات دائمي قوانين و مقررات استفاده از مبردها موجب مي‌شود تا استفاده از مبردي طبيعي مانند آب در چيلر جذبي گزينه‌اي بسيار قابل توجه به شمار آيد.

 کاستن از ميزان توليد گازهاي گلخانه‌اي و آلاينده‌ها

ميزان توليد گازهاي گلخانه‌اي (مانند دي اکسيد کربن) که تأثير قابل توجهي در گرم شدن کره زمين دارند و آلاينده‌ها (مانند اکسيدهاي گوگرد، اکسيدهاي نيتروژن و ذرات معلق) توسط چيلر جذبي در مقايسه با چيلرهاي تراکمي بسيار کم‌تر است.

اما در چيلر تراکمي گاز ابتدا توسط کمپرسور، متراکم مي‌گردد. اين گاز سپس به کندانسور وارد شده توسط آب يا هواي محيط، خنک شده و به مايع تبديل مي‌گردد اين مايع با عبور از شير انبساط يا لوله موئين وارد خنک‌کننده (اواپراتور) مي‌شود که در فشار کم‌تري قرار دارداين کاهش فشار باعث تبخير مايع گرديده و در نتيجه مايع سردکننده با گرفتن حرارت نهان تبخير خود از محيط خنک‌کننده، باعث ايجاد برودت در موادي که با قسمت خنک‌کننده در ارتباط اند مي‌گردد. سپس گاز ناشي از تبخير، به کمپرسور منتقل مي‌شود.

با عبور بخار با سرعت در يک مسير هواي کندانسور مکيده مي‌شود. خلاء در کندانسور به علت تبديل بخار به آب و اختلاف حجم بين بخار و آب ايجاد مي‌گردد که اين سير که آغاز آن با کمپرسور است با مصرف بالاي انرژي صورت مي‌پذيرد و اشکالات فوق بر آن مترتب است.

مشخصات بهترین نوع چیلر

مشخصات بهترین نوع چیلر

تفاوت داکت اسپیلت شرکت سامان تهویه آسیا با داکت اسپیلت های مشابه موجود در بازار :

۱٫این محصولات تحت لیسانس شرکت کن وود انگلستان در کمپانی مادر واقع در هندوستان پس از طی مراحل مختلف طراحی ، تست و تولید به بازار عرضه می گردد .

۲٫محصولات این شرکت برخلاف نمونه های موجود در بازار که کویل آب گرم را خود پس از تامین ظرفیت گرمایی و لحاظ داشتن افت استاتیکی قابل قابل محاسبه از سایر شرکت های تولید کننده کویل آب گرم خریداری نموده و به دستگاه های داکت اسپیلت ( اضافه کردن کویل آب گرم ) را برای دستگاه های فقط سرد لحاظ ننموده است . افت استاتیک دستگاه با توجه به مشخصات فنی قالبا هماهنگ نمی باشد . اما دستگاه های داکت اسپیلت سامان تهویه از زمان طراحی با توجه به مشخصات فنی قالبا هماهنگ نمی باشد . 

۳٫در نمونه های موجود در بازار کنترل بازه حرارتی حالت گرمایشی فقط با توجه به دور فن دستگاه قابل کنترل و مدیریت می باشد . لذا در حالتیکه مصرف کننده به کمترین میزان گرمایش مد نظر خود احتیاج داشته باشد می تواند ابتدا از کمترین دور فن استفاده نماید و در غیر این صورت دستگاه را خاموش نماید . با توجه به وجود آب داغ در داخل کویل هنوز محیط به واسطه وجود این مبدل حرارتی در دستگاه گرم باقی می ماند اما در دستگاه های داکت اسپیلت  با توجه به اضافه شدن شیر سه راه الکترنیکی که توانایی ۱۲۰۰۰ استپ در هفت میلی متر را دارا می باشد می تواند دبی ورودی آب گرم به کویل را مدیریت نماید و در نهایت باعث قطع کامل ورود آب گرم به کویل شود . 

۴٫در نمونه های موجود در بازار عملا درجه دمای روی ترموستات در حالت گرمایش فقط در صورت هماهنگ شدن با دور فن دستگاه ها می تواند کنترل نسبی با بازه دمایی بزرگی را فراهم نماید اما دستگاه های داکت اسپیلت این شرکت برد و لاجیک دستگاه ها هماهنگ با میزان مطلوب و دلخواه بهره گیری از گرمایش دستگاه ها با کنترل بازه دمایی ۱ درجه قابل تنظیم و فراهم پذیر می باشد .

۵٫دستگاه های  شرکت سامان تهویه با توجه به بهره گیری از کمپرسور های کارآمد و طراحی مناسب ساختار کارکرد ، توانایی نصب به طول ۳۰ متر اختلاف فاصله بین یونیت بیرونی و داخلی و نصب دستگاه ها در اختلاف ارتفاع ۱۵ متر بین یونیت بیرونی و داخلی می باشد .

 

 

 امور مشتریان : ۱ ۲۰۴ ۲۰۶ ۰۹۱۲ – ۶۴ ۱۲ ۲۳۳ ۰۹۱۲

تلفن : ۴۷ ۱۶ ۳۶ ۲۲ – ۰۴ ۲۱ ۳۶ ۲۲ – ۰۲۱

وب سایت : www . cool base . ir

پست الکترونیکی : info@coolbase.ir

خدمات پس از فروش : service@coolbase.ir

 دفتر مرکزی :

تهران . شهرک غرب . روبروی اریکه ایرانیان

معرفی انواع مختلف چیلر

معرفی انواع مختلف چیلرشرکت فروش چیلر اصفهان مدیا از لحاظ دسته بندی به دو نوع چیلر اصفهان مدیا تراکمی و چیلر اصفهان مدیا جذبی تقسیم بندی میشوند.

چیلر تراکمی مدیا از گازهای مبرد همچون فریون در چرخه انتقال گرمای خود استفاده می کنند و جهت حرکت گاز و متراکم کردن آن، از دستگاه متراکم کننده یا همان کمپرسور استفاده می کنند؛ در واقع باید گفت چیلرهای تراکمی همان کولرهای گازی هستند در مقیاس بسیار بزرگ تر و با ظرفیت بسیار بالاتر؛ در این نوع چیلرها، کندانسورها با هوا یا با آب و هوا خنک می شوند؛ در چیلرها، از آب جهت انتقال سرما یا گرما استفاده می شود که در داخل فن کویل هایی که در داخل محیط نصب شده اند حرکت می کند؛ یعنی آب در داخل یونیت خارجی چیلر، گرم یا سرد شده و به فن کویل داخلی منتقل می شود و باعث خنک شدن یا گرم شدن محیط می گردد.

چیلر اصفهان مدیا جذبی به عنوان تبدیل کننده آب به بخار و از ماده ای شیمیایی به نام لیتیوم برماید به عنوان جذب کننده بخار آب استفاده می شود که نامگذاری این چیلر به عنوان چیلر جذبی، به دلیل استفاده از همین ماده و عملکرد آن در چرخه سرما سازی است؛ استفاده از چیلرهای جذبی، به دلیل کم مصرف و کم صدا بودن بسیار متداول بوده و برای خنک کردن فضاهای بزرگ تجاری و مسکونی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

فروش ویژه چیلر تراکمی

فروش ویژه چیلر تراکمیخرید چیلر دست دوم در نرم افزارهای دیوار و شیپور امکان پذیر می باشد.شما می توانید پس از دریافت  و اطمینان از سلامت محصول پول ان را به صورت نقدی پرداخت کنید.برای داشتن یک چیلر خوب بهتر است که قطعات مختلف آن از کارخانه‌های مختلف خریداری شده و مونتاژ شوند زیرا هر کارخانه قطعه خاصی را با کیفیت بالا و بسیار عالی تولید میکند اما این کار دردسر بالایی به همراه دارد.

لیست قیمت انواع چیلر تراکمی

لیست قیمت انواع چیلر تراکمیبرای اطلاع یافتن از قیمت انواع چیلر تراکمی می توانید با این شماره تماس حاصل نمایید :  7790 3336  041

قیمت چیلر سامسونگ به عوامل مختلفی نظیر هزینه های خرید، نصب و راه اندازی بستگی دارد. به طور قطع می توانیم بگوییم که هزینه های نصب و راه اندازی انواع این محصولات بسیار اندک است. این تجهیزات به سادگی قابل نصب هستند و قیمت چیلر سامسونگ بسیار بهینه می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × 3 =