فروش کندانسور چیلر هوایی و آبی از کارخانه

0

کندانسور چیلر تراکمی هوایی و آبی در قسمت های مختلفی از دستگاه قرار دارند. چیلرهای هوا خنک شامل برج های خنک کننده هستند و بنابراین کندانسور در قسمت فوقانی سیستم قرار دارد. کندانسور در چیلر آب خنک در قسمت پایینی دستگاه قرار دارد. کندانسور معمولاً یک مبدل حرارتی است.


برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴


با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند

انواع کندانسور

  1. آب خنک
  2. هوا خنک
  3. تبخیری

فروش چیلر اسکرو در همه ظرفیت ها

کندانسور چیلر چیست؟

تمام انواع چیلرها مجهز به کندانسور هستند. چیلرهای تراکمی آب خنک و چیلر تراکمی هوا خنک دارای کندانسور هستند که از آن طریق سیکل تبرید را کامل می‌ کنند.

وجود کندانسور و اپراتور در کنار لوله ‌های حاوی سیالات در داخل یک چیلر موجب خنک سازی آب می شود. تمام قسمت های چیلر تراکمی آب خنک و هوا خنک در راستای یکدیگر برای این هدف مهم عمل می‌ کنند.

در انواع چیلرهای آب خنک و هوا خنک محل کندانسور در یک قسمت از دستگاه تعبیه شده است.

کندانسور چیلر در حقیقت، یک مبدل حرارتی است که در آن فرایند انتقال حرارت با راندمان بالا انجام می ‌شود. متداول ترین مبدل های حرارتی شامل مبدل حرارتی پوسته و لوله در کندانسور انواع چیلر تراکمی به کار رفته اند.

ابعاد و اندازه های کندانسور در چیلر تراکمی آب خنک تقریباً کوچک تر از چیلرهای تراکمی هوا خنک است. چیلرهای تراکمی هوا خنک مجهز به برج خنک کننده هستند، بنابراین تقریباً ابعاد بزرگتری دارند.

انواع کندانسور هوایی

  1. کندانسور با جریان اجباری
  2. کندانسور با جریان طبیعی

چیلر چیست؟

این دستگاه گرما را از یک بار خارج کرده و با استفاده از سیستم تبرید به محیط منتقل می کند. این دستگاه انتقال حرارت، دستگاه خنک کننده ترجیحی در نیروگاه ها و سایر تاسیسات در مقیاس بزرگ است.

این به سادگی یک سیستم متشکل از اتیلن + آب یا مخزن آب و اجزای گردش خون است. سیال خنک کننده از مخزن به زیر خنک کننده تجهیزات گردش می کند.

چیلر اسکرو

چیلر آب خنک

سیستم‌های چیلر آب خنک دارای برج خنک‌کننده هستند، بنابراین راندمان بالاتری نسبت به چیلرهای هوا خنک دارند.

چیلر آب خنک کارآمدتر است زیرا بسته به دمای حباب دمای محیط که کمتر از دمای حباب خشک محیط است متراکم می شود. هر چه یک چیلر متراکم کمتری داشته باشد، کارایی آن بیشتر است. این سیستم دارای چندین جزء ضروری از جمله:

  • برج های خنک کننده
  • پمپ آب کندانسور
  • شیر انبساط

مزایای چیلر آب خنک چیست؟

برخی از کاربران ممکن است این چیلرها را به دلیل اندازه کوچکتری که در مقایسه با چیلرهای هوا خنک دارند ترجیح دهند. این چیلرها همچنین دارای راندمان بالاتر و عمر طولانی تری نسبت به جایگزین ذکر شده هستند.

چیلر هوا خنک

در مواردی که زیبایی شناسی و شرایط محیطی یا محدودیت دسترسی به آب وجود دارد، ممکن است از چیلر هوا خنک استفاده شود. هم چیلر هوا خنک و هم چیلر آب خنک به جریان هوا به عنوان وسیله ای برای انتقال حرارت بستگی دارند.

تفاوت در این است که چیلرهای آب خنک یا بهتر بگوییم برج های خنک کننده از جریان هوای مرطوب استفاده می کنند در حالی که چیلرهای هوا خنک از جریان هوای محیط استفاده می کنند.

مزایای چیلرهای هوا خنک

  • بدون برج خنک کننده
  • پایداری محیطی بهتر – بدون هدر رفتن آب
  • هزینه نگهداری کم
  • کارکرد آسان تر و انجماد برج کنترل و دور زدن برج وجود ندارد
  • از هزینه های شیمیایی جلوگیری شد
  • از هزینه های آب به ویژه در شهرها جلوگیری می شود.

قیمت چیلر خانگی

چیلر آب خنک و چیلر هوا خنک

هزینه انرژی در هر تجهیزات برقی مورد توجه قرار می گیرد. اقدامات صرفه جویی در مصرف انرژی در همه جا اجرا می شود. در حالی که چیلر تأثیر مستقیمی بر مصرف انرژی دارد، عوامل دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند.

در حالی که چیلر آب خنک ممکن است از نظر انرژی کارآمدتر باشد، اما از نظر هزینه نصب، هزینه تعمیر و نگهداری، تعداد تجهیزات و چندین جنبه دیگر رقابت سختی را با چیلرهای هوا خنک دریافت می کند.

مهمتر از همه، چیلرهای هوا خنک از مصرف آب اجتناب می کنند، بنابراین در مناطقی با کمبود آب یا مناطقی با انرژی ارزان اما هزینه آب پرهزینه، جایگزین ایده آلی هستند.

طراحی کندانسور چیلر

از آنجایی که کندانسور در چیلرها نوعی مبدل حرارتی پوسته و لوله است، لذا برای طراحی کندانسور در حقیقت باید به اصول طراحی مبدل های حرارتی پوسته و لوله اشاره کرد. لازم به ذکر است که چیلرهای تراکمی بر مبنای ظرفیت تبرید که با معیار “تن در هر ساعت” معرفی می شوند مورد ارزیابی قرار می گیرند.

به طور مثال، خرید چیلر ۱۰ تن، چیلر ۲۰ تن و یا چیلر ۱۰۰ تن، نشانگر ظرفیت خنک کنندگی چیلرها است. هرچه ظرفیت دستگاه بالاتر باشد توان عملکردی چیلر بیشتر است و در حقیقت جزو چیلرهای صنعتی طبقه بندی می شوند.  این چنین دستگاه ها قادرند حجم بسیار بالایی از آب خنک را فراهم کنند.

پارامترهای طراحی کندانسور چیلر

  • نوع سیالات
  • میزان انتقال حرارت
  • توان عملکردی چیلر برای سیکل تبرید
  • نوع کاربری

شرح طراحی کندانسورها

پوسته در مبدل حرارتی پوسته و لوله از جنس فولاد ضد زنگ با ضخامت حدود ۶ میلی متر است. لوله ها درون مبدل حرارتی از مس ساخته شده اند تا فرایند انتقال حرارت را بهتر تامین کنند. یک مبدل حرارتی پوسته و لوله از بافل ها و فلنج ها نیز تشکیل شده است.

تمام اجزای داخل کندانسور قادرند در فشار عملیاتی بالا به خوبی کار کنند. استانداردهای مبدل حرارتی برای طراحی این قسمت به کار گرفته شده است.

با توجه به اینکه کندانسور در حقیقت یک مبدل حرارتی است، مسئله رسوب گرفتگی در لوله ها و دیواره های داخل مبدل بسیار اهمیت دارد. بنابراین بازرسی عملکرد تمام قسمت های یک چیلر از خسارات وارد شده در در آینده جلوگیری کند.

برخی از انواع کندانسورها به صورت مبدل حرارتی صفحه ای ساخته می شوند. در این مبدل ها چند صفحه در کنار یکدیگر قرار گرفته تا سطح بستر وسیع‌ تری را فراهم کنند.

کندانسور چیلر هوایی و آبی

انواع کندانسور آبی

  • پوسته و لوله
  • شل و تیوب
  • صفحه ای

متعلقات کندانسور در چیلر آبی

  • کولینگ تاور
  • پمپ های کندانسور
  • تابلو برق
  • انشعابات

تجهیزات کندانسور چیلر

تجهیزات کندانسور که برای چیلرهای آب خنک استفاده می شود به کندانسور آبی معروف است و تجهیزات کندانسور برای چیلرهای هوا خنک، کندانسور هوایی نام دارند.

برای خرید کندانسور باید به مشخصات فنی مزایا و معایب هر دستگاه توجه داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.


برای مشاوره تلفنی همین الان تماس بگیرید
تماس مستقیم با کارشناسان آر پی آسا
شماره گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۴۳۷۴


با پرکردن فرم، در اولین فرصت کارشناسان آر پی آسا با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.